Musik

Galleri 2016

HER KAN I SE ALLE DE UPLOADEDE BILLEDER TIL PICTURE THE MUSIC 2016
- TJEK OGSÅ INSTAGRAM FOR TAGGET #PICTURETHEMUSIC (www.instagram.com/explore/tags/picturethemusic/)

DEADLINE FOR AT DELTAGE VAR D. 1. APRIL 2016 - COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL TAKKER MANGE GANGE FOR MERE END 2600 INDSENDTE BILLEDER. 


...............................................

Copenhagen Photo Festival inviterer alle danskere – amatører og professionelle – til at uploade deres bedste musikfotos. Vi vil gerne se jeres bedste, vildeste, skæveste og mest stemningsfulde billeder. Musikken er meget mere end koncerter, den er i hørebøfferne under dynen, på cyklen med celloen på ryggen, i orkestergraven, i dansen mellem dine bedsteforældre og hos barnet, der får sin første guitar. Blandt de indsendte fotos udvælger en kuratorgruppe de bedste billeder til udstillingen PICTURE
THE MUSIC 2016. Kuratorgruppen består af: Lucy Love; musiker og billedkunstner, Thomas Borberg; Fotochef på Politiken, og Rasmus Ranum; medstifter af Copenhagen Photo Festival og fotografagent i Sumo-brothers.

Billedkrav: Gerne 300 dpi, max 10MB, egnet til minimum A4 print, max 8 billeder pr. fotograf. Der er intet krav om, hvornår billederne skal være taget. Vi vælger de bedste billeder til udstillingen og alle udvalgte fotografer får personlig besked. Alle fotografer har samtidig chancen for at få billeder med i den store Picture the Music-fotobog med de bedste musikfotos fra alle tre udstillinger, som Copenhagen Photo Festival udgiver i 2016.
 .................................................
 
Copenhagen Photo Festival forbeholder sig retten til at benytte de indsendte billeder til presse og kommunikation i forbindelse med Picture the Music.
Projektet er nonkommercielt og et eventuelt overskud af bogsalget vil gå til videreudvikling af undervisningsforløb til efterbilleder.dk, Copenhagen Photo Festivals undervisningsportal for folkeskoleelever i fotografi. 
Alle billederettigheder tilhører de deltagende fotografer, og billederne må ikke bruges uden tilladelse. Kontakt venligst Copenhagen Photo Festival: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 


Upload billede Upload billede

Husk:

Billedkrav: Gerne 300 dpi, max 10MB, egnet til minimum A4 print, max 8 billeder pr. fotograf

Billederne skal være kvadratiskeIndsendelse af billeder til udstillingen Picture the Music er slut. Vi takker for jeres bidrag. Nu udvælger Søren Solkær og Joachim Ladefoged 64 af de indsendte billeder til udstillingen.